Eşti aici

FLUO IMMERSION

Data: Miercuri, 10 Octombrie, 2018 - 17:00
Loc: Muzeul Bistrita, str. G-ral Grigore Balan, nr. 19 - Arta Contemporana
Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în colaborare cu Asociația Culturală "Pictor Octavian Smigelschi" și Brukenthal von Studio vă invită miercuri, 10 octombrie ora 17.00 în Secția de Artă Contemporană la vernisajul expoziției FLUO IMMERSION a artistului sibian Andrei Popa.
Folosirea tehnicilor și materialelor dependente de lumină, îl fac pe Andrei Popa unic în peisajul artistic autohton. Dintre artiștii emergenți, cu ample cunoștințe de istoria și teoria artei, Andrei aduce un suflu nou și este clar conștient de asta.
''Subiectul lucrărilor mele este investigarea unor legături ascunse dintre lumea naturală și arhitectură, prin prisma limbajului comun al geometriei sacre, într-un efort de a descoperi secrete ale organizării materiei. Fascinația pentru natură m-a împins să studiez și să caut a înțelege secretele funcționării ei, iar mai presus de orice am fost uimit să descopăr modul în care lumina solară (și radiațiile UV pe care le conține aceasta) transformă specii și determină organisme să se dezvolte după anuimite modele geometrice'' afirmă artistul.
Curatori expoziție Alina Berbecaru, Alexandru Constantin Chituță și Alexandra Maria Galăbuț.

Vă așteptăm cu drag!

Manager,
Alexandru Gavrilaș