Eşti aici

ARTcast Teleki Festival

Data: Vineri, 18 August, 2023 - 10:00
Loc: Castel Teleki Posmus comuna Sieu
ArtCast, festivalul care pune Castelul Teleki din Posmuş pe harta evenimentelor, la care nu ai cum să lipsești, revine cu cea de a II-a ediție [18-19 august 2023].
ARTcast Teleki, la fel ca anul trecut, va avea loc la castel, iar timp de 2 zile [18-19 august], publicul este invitat la Posmuş, să descopere artiști talentați din diverse domenii, precum: muzică, teatru, artă medievală, vizuală, culinară; să deguste produse locale, să participe la degustări de vinuri, ateliere de creație și, să se lase cuprinși de spiritul magic al locului de poveste, din Poarta Transilvaniei - Bistrița-Năsăud.
Pentru cei interesați de zona de campare, aceasta este localizată lângă lac, iar costul de campare, cu acces la dușuri este de 100 de ron pentru ambele zile/per cort.
18-19 august 2023 - ARTa, atmosfera prietenoasă, magia, trecutul şi prezentul se întâlnesc la Castelul Teleki din Posmuş.
Fie că ești artist, ori pur și simplu un împătimit al artei, ArtCast Teleki 2023 promite să fie o experiență memorabilă, pentru toți cei prezenți.